ByYourSideForLife_Logo_v2_-02 (1).png

Het is geen gemakkelijke prestatie om de top van de 14 hoogste bergen ter wereld te bereiken, en het is zelfs nog moeilijker om dit te doen zonder aanvullende zuurstof. Maar Allie Pepper, een buitengewone bergbeklimster en onze nieuwe mondiale ambassadeur, heeft precies dat gedaan terwijl ze ook te maken heeft met de menopauze.

We zijn verheugd om Allie te introduceren terwijl ze zich klaarmaakt om de eerste vrouw te worden die alle 14 bergen van meer dan 8.000 meter hoogte ter wereld beklimt zonder extra zuurstof. Onlangs werd Allie de eerste Australische vrouw die de top van Broad Peak bereikte (8.051 m boven zeeniveau) aan de grens tussen China en Pakistan. 

Besins Healthcare is ongelooflijk trots op haar en we zijn vereerd om haar op deze reis te ondersteunen, net zoals we haar hebben gesteund tijdens de menopauze.

Allie hoopt de hele uitdaging in 's werelds snelste tijd te voltooien - minder dan 3 jaar. Op dit moment zijn er slechts twee mannen ter wereld die geverifieerde beklimmingen hebben voltooid van alle 14 bergen van meer dan 8.000 meter hoogte zonder extra zuurstof. Zij deden er 16 jaar over om dit te volbrengen.

women-health-video.png
Asset_1_4x_1_1_a5f5b5db96.png

Allie's uitdagingen

Toen de menopauze dreigde Allie in de war te brengen...

Tijdens haar training kreeg Allie plotseling last van menopausesymptomen op 45-jarige leeftijd. Ze beschrijft dit als 'geraakt worden door een goederentrein'. Ze had depressie, slapeloosheid, nachtelijke zweten, opvliegers, gewrichtspijn, gewichtstoename en hersenmist.

 

Toen de symptomen toesloegen, dacht Allie dat er geen manier was om door te gaan met bergbeklimmen. Ze ging naar een arts die holistisch keek naar de gezondheid en levensstijl van Allie voordat hij een kuur van hormoonvervangende therapie (HST) voorschreef. Allie begon zich al snel veel beter te voelen en na ongeveer een jaar zegt ze dat ze zich weer hetzelfde voelde als tien jaar daarvoor.

women-health-img (2).png

Omdat Allie erg fit is, heeft ze een goed contact met haar lichaam en wist ze heel goed het verschil tussen midden in al haar menopauze symptomen te zijn en dan terug te gaan naar hoe ze eerder was.

Als Besins Healthcare's Brand Ambassador zal Allie een essentiële rol spelen in het bevorderen van het belang van de gezondheid van vrouwen tijdens de menopauze. Ze zal haar persoonlijke ervaringen met HST delen en de positieve impact ervan op haar leven, evenals updates over haar verbazingwekkende uitdaging om alle 14 toppen te beklimmen.

We heten Allie Pepper van harte welkom bij Besins Healthcare en nodigen alle zorgprofessionals, patiënten en werkzoekenden uit om ons te volgen op haar inspirerende reis.

 

Blijf op de hoogte voor meer updates!

 

12.png

Productie en fabricage

We zijn toegewijd aan het produceren van hoogwaardige hormonale behandelingen voor de mensen die ze nodig hebben.

responsibility2.svg

Verantwoordelijkheid

Wij koesteren een diepe passie om de wereld waarin we leven te beschermen voor toekomstige generaties.