ByYourSideForLife_Logo_v2_-02 (1).png

Samenwerken aan Succes

Wij zijn pioniers in de farmaceutische wereld, een hecht familiebedrijf dat zich volledig richt op het creëren en op de markt brengen van hormonale behandelingen voor de levenslange gezondheid van zowel mannen als vrouwen. Onze passie gaat verder, met aanvullende producten zoals voedingssupplementen en medische apparaten, allemaal ontworpen om het welzijn van mensen te verbeteren. Onze producten worden gebruikt in de vakgebieden gynaecologie, fertiliteit, verloskunde, urologie en endocrinologie.
Met een wereldwijde aanwezigheid, leveren wij aan meer dan 90 landen via onze eigen dochterondernemingen en betrouwbare partners. Ons groeiende succes is te danken aan de commitment van onze ongeveer 1.500 medewerkers, 22 lokale vestigingen en 5 ultramoderne productielocaties. 
Wil je deel uitmaken van ons bloeiende team en samen bouwen aan een gezondere toekomst? Ontdek de mogelijkheden bij ons!

career-global-foot.png

Global footprint

Met 22 dochterondernemingen en 5 productielocaties die synergetisch samenwerken, zijn we een echt wereldwijd bedrijf. 
Onze internationale aanwezigheid stelt ons in staat om te profiteren van diverse perspectieven, expertise en middelen van over de hele wereld. Samenwerken om de complexiteiten van de voortdurend veranderende gezondheidsindustrie te doorgronden.

thumbnail_culture_and_values_final_1_e0ca106c95_19614f181b.png

Besins Cultuur & Waarden

Als familiebedrijf stimuleren we ondernemerschap en internationale samenwerking. Met een rijke geschiedenis die zich uitstrekt over 5 generaties, staat de Besins familie sinds 1885 aan het roer van het bedrijf. Volledig onafhankelijk en actief gedurende de afgelopen 130 jaar, ademt onze organisatie onze waarden uit.

Word Deel Van Ons Succesverhaal

We zijn er trots op een lang bestaand, familiebedrijf te zijn. We ondersteunen en bevorderen de ontwikkeling van onze medewerkers op hun persoonlijke carrièretraject. En we zijn altijd op zoek naar buitengewone mensen om ons te helpen de volgende hoofdstukken van ons succesverhaal te schrijven. Zou jij er één van kunnen zijn? Als je onze belangrijkste prestaties net zo inspirerend vindt als wij en geïnteresseerd bent om een rol te spelen in het vormgeven van onze toekomst, overweeg dan om lid te worden van ons team. 

Van Progestogel, de eerste hormoontherapie-gel, tot Oestrogel, de eerste estradiol-gel voor de behandeling van menopauzale aandoeningen, tot Androgel, de meest voorgeschreven testosterongel ter wereld, tot Utrogestan - ons progesteron, zijn we blijven groeien en bloeien, en we zouden je graag met ons meenemen om jouw rol te spelen in de toekomst van ons bedrijf.

Ons Wervingsproces

Als je overweegt om bij ons te solliciteren, is het handig om te weten hoe ons selectieproces verloopt wanneer we nieuwe leden voor ons wereldwijde team kiezen.

1
We beoordelen en evalueren je sollicitatie en documenten.
2
We nemen contact met je op via e-mail als we je sollicitatie accepteren.
3
We beperken de groep sollicitanten.
4
HR en hiring managers nodigen je uit voor een persoonlijk of online interview.
5
We kunnen ook je kennis beoordelen in een professionele test.
6
We doen een aanbod en sturen je een melding.

Doe Met Ons Mee

Ben je een ondernemer in hart en nieren, die het initiatief neemt en toegewijd is om projecten tot een goed einde te brengen? 
Ben je creatief en dynamisch, met een internationale en multiculturele mindset? 

 

Op basis van je expertise en ervaring bieden we verschillende carrièremogelijkheden in verschillende vakgebieden en regio's. Laten we samen het verschil maken.

Binnenkort beschikbaar