ByYourSideForLife_Logo_v2_-02 (1).png

Samenwerken aan Succes

Ons werkende leven is zo belangrijk voor ons gevoel van welzijn; daarom voelen we ons professioneel vervuld en meer in balans wanneer we werken voor een bedrijf wiens waarden overeenkomen met de onze. Dus bekijk wat je vindt van onze waarden hieronder. KOmen ze overeen met jouw waarden?

Onze waarden worden allemaal ondersteund door integriteit:

Diversiteit in het bedrijf

Onze wervingsstrategie is gebaseerd op de competenties van kandidaten, wat ervoor zorgt dat kandidaten worden geselecteerd op basis van hun vaardigheden in plaats van hun achtergrond. Bovendien, als een internationaal bedrijf bestaande uit multiculturele teams, respecteren en verwelkomen we verschillen zoals die in leeftijd, geslacht, etniciteit, opleiding en ideeën. Onze verschillen maken ons juist sterker.

Sluit je bij ons aan

Ben jij een ondernemer in hart en nieren, die initiatief neemt en toegewijd is om projecten tot een goed einde te brengen? Ben je creatief en dynamisch, met een internationale en multiculturele mentaliteit?

 

Op basis van je expertise en ervaringen bieden we verschillende carrièremogelijkheden in verschillende vakgebieden en regio's. Laten we samen een verschil maken.

Binnenkort beschikbaar