ByYourSideForLife_Logo_v2_-02 (1).png

We zijn verheugd te kunnen melden dat onze succesvolle deelname aan het 18e Wereldcongres over de Menopauze, gehouden van 26 tot 29 oktober in de prachtige stad Lissabon. 


Als prominente aanwezigheid op het evenement, presenteerden vertegenwoordigers van Besins Healthcare onze toewijding aan het bevorderen van de gezondheid van vrouwen tijdens de menopauze. Onze toegewijde stand bood een interactief platform voor deelnemers aan het congres om onze innovatieve producten en oplossingen te verkennen, die zijn afgestemd op de unieke uitdagingen waarmee vrouwen worden geconfronteerd tijdens deze belangrijke levensfase.


Een van de hoogtepunten van onze deelname was de organisatie van exclusieve bijeenkomsten, waar toonaangevende experts op het gebied van de menopauze bij elkaar werden gebracht. Deze dynamische sessies vergemakkelijkten diepgaande discussies en uitwisseling van kennis, waardoor zorgprofessionals waardevolle inzichten konden verwerven in het nieuwste onderzoek, behandelopties en beste praktijken voor de behandeling van menopauzeklachten.


De bijeenkomsten behandelden een breed scala van onderwerpen, waaronder hormoonvervangingstherapie, niet-hormonale alternatieven, strategieën voor symptoombeheersing en gepersonaliseerde benaderingen van de zorg voor de menopauze. De mogelijkheid om rechtstreeks in contact te komen met gewaardeerde specialisten die hun carrière hebben gewijd aan het bevorderen van onderzoek naar de menopauze en de zorg voor patiënten, werd zeer gewaardeerd door alle deelnemers.


Bij Besins Healthcare blijven we toegewijd om zorgprofessionals in staat te stellen en de resultaten voor patiënten te verbeteren door middel van voortgezette educatie en samenwerking. Onze actieve aanwezigheid op het 18e Wereldcongres over de Menopauze stelde ons in staat betekenisvolle verbindingen te smeden binnen de menopauzegemeenschap en bij te dragen aan de voortdurende vooruitgang van de menopauzezorg.


We willen onze dank uitspreken aan allen die de stand van Besins Healthcare tijdens het congres hebben bezocht. Uw deelname en enthousiasme maakten van het evenement een groot succes. Voor degenen die de kans hebben gemist om deel te nemen, nodigen we u uit om verbonden te blijven met ons via onze website en sociale-mediakanalen voor updates, inzichten en hoogtepunten van het congres.

Screenshot 2023-11-07 152251.png