ByYourSideForLife_Logo_v2_-02 (1).png

We zijn verheugd om een exclusieve video te presenteren die onze dynamische aanwezigheid vastlegt op het 14e Europese Congres voor Menopauze en Andropauze (EMAS Congress 2023) in Florence, Italië, van 3 tot 5 mei. Onze stand werd een levendig knooppunt van interactie en bracht ons in contact met toonaangevende experts in het veld. Op het congres kregen deelnemers de unieke kans om in gesprek te gaan met geachte professionals die aanwezig waren op onze stand. We hadden het voorrecht om te hosten:- 

 

  • Professor Petra STUTE uit Zwitserland, een toonaangevende figuur in onderzoek en beheer van de menopauze.
  • Professor Andrea GENAZZANI uit Italië, een autoriteit op het gebied van gynaecologie, verloskunde, menopauze en hormoontherapie.
  • En professor Tommaso SIMONCHINI, ook uit Italië, hoog aangeschreven voor zijn belangrijke bijdragen aan de endocrinologie en het onderzoek en de zorg rond de menopauze.

Hun onschatbare inzichten en bevindingen waren cruciaal voor de informatieve dialogen en samenwerkingen op het EMAS-congres. Onze stand diende als smeltkroes voor stimulerende discussies, het delen van ideeën en het bevorderen van partnerschappen, allemaal gericht op het bevorderen van de gezondheidszorg voor de menopauze en andropauze.


Mis het niet! Bekijk de video en dompel jezelf onder in de levendige sfeer en expertise die het EMAS Congress 2023 kenmerkte.

Screenshot 2023-11-07 152125.png