ByYourSideForLife_Logo_v2_-02 (1).png

De 12e hoogste berg ter wereld beklimmen is geen kleine prestatie. Dit bereiken zonder de hulp van extra zuurstof verhoogt de lat nog hoger. Maar dit doen terwijl je de uitdagingen van de menopauze navigeert, maakt het echt indrukwekkend. We zijn verheugd om Allie Pepper voor te stellen, een opmerkelijke bergbeklimmer en onze nieuwste wereldwijde ambassadeur. 


Allie heeft zich een ambitieus doel gesteld: de eerste vrouw worden die alle 14 bergen van 's werelds 8.000+ meter beklimt zonder de hulp van extra zuurstof. Onlangs schreef ze geschiedenis door de eerste Australische vrouw te worden die de top van Broad Peak bereikte, op een hoogte van 8.051 meter, gelegen op de grens tussen China en Pakistan. Wat staat er als volgende op haar lijst? De formidabele K2-top! 


Bij Besins Healthcare zijn we diep trots om achter Allie te staan. We hebben het voorrecht om haar bergbeklimmingsreis te ondersteunen, net zoals we er voor haar zijn geweest tijdens haar menopauzereis.


Sluit je bij ons aan om Allie Pepper van harte welkom te heten in de Besins Healthcare-familie. Blijf verbonden voor meer opwindende updates over haar inspirerende avonturen!

Allie Pepper Adventure.png