ByYourSideForLife_Logo_v2_-02 (1).png

Een beetje over ons...

We zijn er trots op een door een familie geleid bedrijf te zijn dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige hormoontherapieën. We zijn gestaag gegroeid in de loop der jaren, waarbij we geleidelijk meer mensen in dienst hebben genomen en meer locaties over de hele wereld hebben geopend, waaronder een gloednieuwe, ultramoderne productiefaciliteit. Zie hieronder voor meer informatie.

Besins in een oogopslag

Trots om wereldwijde pioniers en leiders te zijn in de ontwikkeling en productie van transdermale gels voor estradiol, testosteron en biobeschikbaar progesteron.

Waar we zijn

We hebben kantoren over de hele wereld, gevuld met uitzonderlijke mensen die zich inzetten voor onze missie om de hoogste kwaliteit hormoontherapieën te bieden aan degenen die ze nodig hebben. We hebben ook 5 ultramoderne productiefaciliteiten die samenwerken om een continue aanvoer van hormoonbehandelingen wereldwijd te waarborgen. Waarom verkent u onze locaties niet met behulp van de onderstaande kaart?

Hoofdkantoor

Kantoren

Productie

We hebben 22 kantoren en bijna 1.500 medewerkers over de hele wereld. Waarom klik je niet op de punaises om onze locaties te verkennen?